Thursday, October 11, 2007

I (heart) Rotterdam Zuid

Helemaal fout natuurlijk. Van Rotterdam Zuid houden als noordelijke Rotterdammer.
Maar voor Onkruid & Roos kan alles.
Zelfs doktersjassen van grote boodschappentassen maken.Ik raad het af overigens, dit is het meest onwerkbare materiaal dat ik ooit onder mijn machine had (en dat ná PUL, meubelleer en diverse soorten pluche en teflon). Het materiaal is tussen 2 lagen coating zó scherp dat elke bocht of poging tot achteruit naaien resulteert in draadbreuk. Getroost door de heerlijke frambozen van de struik op het balkon naast mijn naaihok (net zichtbaar op foto) heb ik doorgezet. Met veel gestampvoet ben ik toch tot 2 jassen geraakt. Zaterdag mogen ze in premiere....op de Afrikaandermarkt als het goed is.
en de verpleegsterskapjes mogen ook mee....na enig "overleg" (lees chantage met speelgoed)

3 comments:

Tineke said...

Hoi Yvon,

Jij doet en beschrijft af en toe projecten waar ik me haast geen voorstelling bij kan maken, maar goed dat er foto's bij staan. Boodschappentassen??? Die grote Albert Heijn achtige dingen? Doktersjassen?? Je moet er maar opkomen! Waarom juist van dit materiaal? Hoewel de weer en windbestendigheid een reden kan zijn, lijkt het me inderdaad vreselijk spul om te verwerken.

groeten,
Tineke

Storm op Zolder said...

Inderdaad Tineke, van die big shoppers zoals van AH ed. Die zware vezelige.
Het is weer een opdracht van Onkruid & Roos. Zij organiseren culturele evenementen en hadden in het kader van I (hartje) Rotterdam Zuid (een project om het imago van Zuid op te krikken) bedacht dat ze dokters over de markt in Zuid zouden laten lopen om bij de bezoekers de liefde voor Zuid te onderzoeken.
Het materiaal is gekozen omdat deze tassen vorig jaar verspreid zijn in Zuid (of OP Zuid zoals een R'dammer zegt). Nu dus terugkomend op het thema een doktersjas ervan.
Vaak komt het kort neer op: Waarom? Omdat het kan.

BabyLongLegs said...

Your children are so beautiful :) Lovely happy faces.....
Love
Sarah xXx