Saturday, January 19, 2008

van de aardbodem

Nee, ik ben er nog hoor!
Ik verf...VEEL wol & garens...voor de handwerkbeurs en Storm in Wolhalla (twas uitverkocht binnen 3 dagen). En ik leer voor mijn tentamen dat uiteraard op dezelfde dag valt als de start van de handwerkbeurs.
Ondertussen heb ik leden van het team alvast gevraagd om na te denken over de ontvanger van de prijs uit het onderstaande bericht. Ik heb zelf een sterke voorkeur, eens zien wat de rest vindt.

5 comments:

Dees said...

Hoi,ik ben net 'per ongeluk'op jouw site gekomen en ik ben de hele avond al aan het lezen!Jeetje wat ben jij een duizendpoot zeg!Ik ben echt helemaal tot over mijn oren verliefd op de elvensokjes.Ik kan wel breien maar heb nog nooit sokken gebreid,maar bij het zien van die ontroerend lieve sokjes moet ik het toch echt leren.!Ik vind echt alles wat je maakt en verkoopt super!Ik ben blij dat ik je heb gevonden!lieve groet Dees

Tijm said...

Had al het idee dat je zeer druk bezig bent. Wat geweldig dat je lijn bij Wolhalla zo snel uitverkocht was. Het is ook schitterend!

Anonymous said...

geweldig he, dat het sneller dan het licht uitverkocht raakte. niemand mag meer zeggen dat er geen markt is voor mooie, niet-goedkope garens.
en ik vind het stiekum erg leuk dat ik er bij stond, toen het idee geboren werd :)

Tineke said...

Succes met beide........
Hopelijk is Zwolle minder crimineel dan Den Bosch......

Tineke

Olga said...

Veel succes met al je drukke bezigheden, maar het gaat je vast wel weer lukken!