Tuesday, April 29, 2008

katoen

Hehe, eindelijk een onderzoek dat bewijst dat luieren in katoen inderdaad vele malen milieuvriendelijker is dan het wegwerp-alternatief, iets dat mij er ruim 5 jaar geleden mede toe bewoog maximens in katoen te steken. 3 kinderen verder blijkt het een zeer haalbare zaak, zelfs toen er ze alle 3 tegelijk in liepen. Inmiddels begint minimens tekenen van zindelijkheid te vertonen terwijl de luiers nog zeker een kind lang meekunnen.

6 comments:

Tucana's Dream said...

fantastisch om je eigen beweegredenen nu ook 'bewezen' te zien :D
Hier ook 3 in de luiers, hoewel gecombineerd met BZC bij de 2 jongsten en de 2 oudsten die enkel 's nachts nog luieren...

Monique said...

Prachtig toch?
Ik heb mijn eerste bijna 13 jaar geleden 11 maand in katoen gehad en hij was binnen no-time zindelijk. Bij de 2e ging het hopeloos mis; vond ik wel jammer.
Ga zo door en spread the word!

Lies said...

Hier nog een voorstander! Hoewel toen mijn (nu 23 en 21 jarige) kinders nog luiers nodig hadden ik alleen beschikte over witte piqué en strikslips. Nu zijn er veel practischer modellen met drukkers en motiefjes. Geen excuus meer voor het verhogen van de afvalberg!

Marrigje said...

Fijn dat ik je, via blogger weer gevonden heb. Je was in mijn oude pc verdwenen, en je blog niet meer terug gevonden.

En ja, katoen is zeker te doen. Zodanig zelfs dat ik nu, voor nr 7, weer voor katoen kies. Ik heb nog ergens een piepklein Storm op zolder luiertje :o))
En dat het milieu vriendelijker is, heb ik altijd geloofd, ook als iedereen het tegendeel beweerde. Ben erg blij dat onderzoeken nu uitwijzen dat het echt zo is.

Storm op Zolder said...

@ Marrigje, hoe kun je mij nu kwijt zijn? Zwanger zeker ;-) Gefeliciteerd meis! Dat deze maar net mooi mag lukken als de vorigen.

Eens zien of ik eind dit jaar in jouw buurt stage kan lopen ;-)

sbo said...

sbo
sbobet