Wednesday, May 07, 2008

In mijn eentje

met 3 boefjes
2 overvolle trams,
1 lege randstadrail
en 1 draagdoek
door een overvol Madurodam,
middenin de meivakantie
naar de Sesamstraat tentoonstelling
en niet 1 minimens verloren!
Tijd voor een 4e?

12 comments:

Klasina said...

Oei, is zoiets het criterium voor wel of geen volgend kind over het algemeen? 1 Nova van 13 maanden raak je (nog) niet zo snel kwijt, misschien krijg ik daarom steeds dezelfde vraag? Tot grote spijt van Oma geef ik echter ook steeds hetzelfde antwoord :)

Elly said...

Ja ;)

Tineke said...

Ha Yvon,
Dat getuigt van bodemloos optimisme!
Je hebt het overleefd en vindt het nog leuk ook. Tja mensen als jij zouden gewoon veeeeeeeeeeeeeeel kinderen moeten hebben en vrolijk grootbrengen, dat zou weer een hoop problemen schelen in de wereld.

Mijn zegen heb je!
groetjes,
Tineke

yvonnep said...

Als je dat wilt, vooral doen! Inderdaad, mensen als jij moeten veel kinderen hebben, want ze genieten ervan!

gnaptor said...

ik dacht dat je september 2009 aanhield als streefdatum ;-)))

maarreh serieus, het begint dus weer te kriebelen? wat ontzettend leuk, dit wordt dan micromens?

tabitha

Tijm said...

It's up to you!!
Ik ben na 3 gestopt, niet omdat ik niet meer wilde, maar omdat het in het huis waar we zo graag wonen nog paste. Maar de wens om een 4de te mogen krijgen is lang gebleven, maar het is nu goed zo.Bij mij kwam na 3 gezonde kinderen en prima zwangerschappen en bevallingen ook een beetje de 'angst' van 'het is nu allemaal gezond en gaat goed, wat als er nu wel iets gaat gebeuren met mij of het kindje wat erg veel impact zal hebben op het gezin"? Wie ben ik om zoveel gezondheid te mogen ontvangen?

Maar een hele schare kids is ook erg erg leuk, naast heel heel druk

Storm op Zolder said...

Even voor de duidelijkheid, twas een grapje. Ik vond het heel wat met 3 weglopers veilig tussen al het water en breekbare kleine huisjes door.
Die 4e is wel zeer gewenst maar komt hopelijk pas aan het einde van deze opleiding, zo tegen 2010/2011 dus als alles meezit.

@Tijm, zolang een kind het niet erg vind tussen wol te slapen hebben we nog wel plek voor 3 stuks kwa ruimte.

Saskia said...

hihi grapje, ja ja.... aan jouw skills als supermom heb ik trouwens nooit getwijfeld, dus wat dat betreft kan er zo een 4e bij. Soms vraag ik me weleens af waar jouw oplader staat (heb hem niet in je huis zien staan) maar hij moet toch érgens zijn... als je ooit je geheim wil delen...

Saskia said...

grappige opmerking van tabitha! En als je dan een 5e krijgt, dan wordt dat nanomens!

Jon said...

Dat het je gelukt is met drie, dat vind ik nog niet zo indrukwekkend, maar dat je er zo vrolijk onder blijft wel!
Bij mij werken drie weglopers vaak aardig op mijn zenuwen waardoor het enthousiaste begin snel overgaat in een 'waar ben ik aan begonnen en is het nog geen tijd om naar huis te gaan...'-gevoel.

maar tussen de wol, lijkt mij een heerlijk plekje voor micromensje. En dat-ie in een gezellig en warm gezin zou terecht komen daar ben ik van overtuigt!

Jolanda said...

Of een tweeling?

Monique said...

Nou, zeker geslaagd! Wat een leuk uitje. Toen wij vroeger dichterbij woonden (35 jaar terug) gingen wij er ook nogal eens heen. Blijft leuk.
En eh... dan blijf ik braaf wachten tot 2011 of zo. Ben benieuwd.