Sunday, May 18, 2008

Almeriaanse schapen

Wij zijn een dagje naar het land Almeria geweest met Prins Maximens, Prinses Midimens en petit Prince Minimens in de Prinsessenkoets met daarvoor het paard Opelinia Zafiria. Aldaar aangekomen op het Landgoed Kemphaan hebben we onze Koninklijke tent opgezet en onze heerlijkheden uitgestald. De Prins en de Prinses hebben hun heerlijkheden aangeboden aan het volk der Almerianen en hebben zich vermaakt met het gepeupel. Na een volle dag vertrokken de Prinsen en de Prinses weer met de koets en het paard richting het paleis alwaar ze in hun koninklijke hemelschip te bed gingen.

(vertaling: we zijn in Almere naar de lentefair en schaapscheerderij geweest en vooral de oudste 2 hebben gigantisch hard gewerkt in mamas winkel vandaag....kinderarbeid? misschien maar ze vonden het GEWELDIG...bijzonder om te zien wat een kind in 1 dag kan leren. Van geld tellen en het juiste bedrag teruggeven tot sociale vaardigheden in de zin van dát zeggen dat iemand toch iets koopt terwijl men het niet van plan was...wondertjes die kinderen. En voordat je je zorgen maakt, ze hebben vooral gespeeld in de wildernis-speeltuin)

Mini en zijn papa verschijnen mogelijk morgen nog op regionale tv aldaar, dus mocht je TV Flevoland ontvangen

5 comments:

Arja said...

was leuk om jullie allemaal even te zien, en ook de mooie wolletjes natuurlijk. voor het schapenscheren waren wij veuls te laat, maar de Kemphaan is idd een leuk landgoed. eens kijken of ik TV Flevoland ergens kan vinden.

Tijm said...

Dat verwacht je niet,zo'n landgoed in het 'nieuwe land'.
Bijzonder je kids, maar dat mag ook wel met zo'n bijzondere moeder!!
Ze worden al echt winkeliers in de positieve zin van het woord.
Mijn ouders hadden ook een winkel en groothandel, als kinderen helpen we ook altijd mee. En ik moet zeggen, daar is helemaal nisk mis mee en is een aanwinst voor je leven.

tineke said...

Dat is toch je ware leren! Met veel lol en het gevoel dat je iets waardevols en belangrijks doet, wat nog door mamma gewaardeerd wordt ook.
En als je het dan af kan wisselen met tarzan of jane spelen..... zalig!

MoniqueB. said...

Wat een heerlijke dag is dat geweest zeg. Ik wist niet dat Almeria dat allemaal in zich had!
Het goede leven...

Claudje said...

oooooh had dat even laten weten joh dan hadden we ook even gekomen!!!!