Saturday, October 17, 2009

commentaar

Ik kreeg kritiek vandaag op de Handwerkbeurs. Ik blog te weinig. Ik blog te weinig informatief. Ik blog te weinig met foto's en bovenal gaat het te weinig over handwerken geloof ik.
Dus bij deze:
De trui van maximens is af. En hij is heel mooi en fijn volgens hem. Hij heeft hem mee uit logeren, dus geen foto nu.
En er is een bijpassende muts, ook mee, ook geen foto.
De bijbehorende handschoenen zijn nog in de maak.

Maar geblogd heb ik!

9 comments:

Naja said...

Trek je er maar niets van aan! Ik ben dol op de blogjes die je schrijft en die niet over handwerken gaan. Ik vind ze zo leuk dat ik je graag de Honest Scrap Award geef.

José said...

Nou zeg, het is toch jouw blog! Doe het maar zoals jij het wilt, of zoals het kan, als je eigenlijk meer zou willen. Bloggen is toch geen kwestie van 'u vraagt, wij draaien', het is dat anderen mogen zien wat jij bedenkt en beleeft. Potver*** :-D

Elly said...

haha wat een bull , je mag toch lekker bloggen wat je wilt , ik lees graag je beslommeringen en ben blij dat het niet alleen maar over handwerken gaat ;-)
Verder een leuke beurs ???

Saskia said...

haha, nou het blijkt dus dat die persoon je blog niet eens zo vaak leest, want als je zo'n opmerking plaatst dan heeft hij/zij je vorige post niet gezien zeker. En zo wel, dan ben je gewoon niet zo fris in je hoofd... dus... en dat durf ik gewoon te zeggen! (mijn word varification woord was 'meling' en da's een teken; je mot er meling aan hebben! haha)

yvonnep said...

Je moet er meling aan hebben, lieve naamgenoot!

Willeke said...

En ik heb gelezen, en een reactie geschreven, zoals beloofd (want dat is nou eenmaal iets dat ik niet snel doe, al vind ik de blog nog zo leuk). Vond het erg leuk je vandaag in levende lijve te zien, en ik hoop snel de beloofde foto te kunnen sturen. Het naaldje voldoet in ieder geval prima! Enne... voor wat het waard is, mijn blog mag ook wel eens wat aandacht hebben, maar ja, het leven fietst er nou eenmaal tussendoor hè...

Anonymous said...

Hoi Yvon

De andere dan handwerkposts zijn net goed herkenbaar voor me. Over uit jun kleren groeiende zonen en zeer eigenwijze dochters bv. Wij hebben ook een "ze wordt 4 maar eigenlijk is dat 4-jarigenspeelgoed al niks meer"- verjaardag eraan komen. Heel handig om dan bij jou te spieken voor ideeen. De wol voor de onzijdige wolbroek is al geknot, meteen toen we thuiskwamen, nog net niet gebreid ;-).

Groetjes, Sandra Robben

MoniqueB. said...

Je hebt het overleefd!

Nou, hup, in je bed en slapen.

wel said...

Hoi,
kwam net via een google search naar 'biologisch katoen per meter' terecht op je site. Ziet er echt mooi uit!! Ik ga er zeker wat moois uitzoeken om te gebruiken bij mijn eigen geknutsel - maar ook bij een projectje met een vriendin voor een goed doel.

en schoonmoeder krijgt een link naar dat patroon voor de elvenslofjes (want zelf breien kan ik niet :) ). bedankt!

mooi gedaan allemaal dus, jullie bedrijf ziet er puik uit!

groetjes welmoed