Monday, September 04, 2006

Drieenunhalluf.

3½ is leuk!
Maximens valt (heel hard) van een kruk. Staat op , lacht en zegt met een serieus gezicht: "Oh, dat doet ongelooflijk pijn, hahaha".
Dat, en de pluim die hij kreeg van zijn peuterjuf over zijn recente ontwikkelingssprong in de goede richting maakt vandaag een nog zonniger dag.

Soms echter, is dit het effect van werken met 2 peuters in huis...
...ben benieuwd of knoopje hierboven ooit nog weer streng of bol wordt.

3½ is fun!

Maxiperson fell of a stool (pretty hard). Stood up, smiled and said (with a very serious expression): "Oh, that hurt terribly much, hahaha".
That, and the praise he got form his preschool teacher on his recent developmental jump forward made today an even sunnier day.

Sometimes however, this picture is the effect of working at home with 2 preschoolers...
...I wonder if I'll ever get the knot above to be a skein or ball of yarn again.

2 comments:

knittingajour said...

Heerlijk, een pluim voor maximens (en zijn ouders natuurlijk!). En geduld is een hele schone zaak met kinderen.. (wol ontwarren kan ik alleen als ik heel vrolijk en ontspannen ben ;))

Myriam said...

Mooi om te lezen, die stappen en sprongen vooruit!
Weet je, 2 dagen geleden dacht ik aan je. Ik zat op de grond met net zo een hoopje op mijn schoot als jij hier boven laat zien, wanhopig omdat ik ook dacht dat ik er geen bol meer van kon maken. Al helemaal niet als je 2 schreeuwende, gillende, ruzieende kleine kinderen hebt rondrennen. En ik dacht: hoe doen ze dat, de TWMs?? Zijn die kinderen gewoon braaf? Heb ik slecht opgevoede kinderen?
Maar als het bij jou ook gebeurt dan
weet ik dat we hier thuis gewoon 'normaal ' zijn ;o))