Wednesday, October 25, 2006

Licht in het duister

Bij SnBRotterdam wordt het steeds drukker en gezelliger. Echter in Hoofdstuk II is het, zoals het een oude bibliotheek betaamt, vrij donker. Dat breit best lastig, vooral met donker garen.Daarom gaan we vanaf nu met mijnwerkerslampjes en bovenstaande breinaalden met lichtgevende punten bij kaarslicht verder.

misschien dat de 2e embossed leaves sok dan toch eindelijk af komt. Inmiddels tot aan de teenminderingen gevorderd...tsja, grote voeten, veel breiwerk. De 1e is al geblokt.
Naast de sokken ook bijna af: de pinwheel jacket (nog 1 patroonherhaling van 10 toeren plus de randafwerking...daarvoor ga ik deze nog nodig hebben: net gekregen van mijn niet-zo-kleine-zus)
Daarnaast nog op de naalden: een entrelacsok die als demo moet dienen op de SnBdag; een bekend Rowanpatroon met een B...niet uitgebreider beschreven omdat zusjelief hier ook leest; Mrs. Weasley vest; een oorflapmutsje voor een klant en, net opgezet, een kabelmuts voor manliefs verjaardag in mooie grijze alpaca/wol...opzetten terwijl ik juist erg aan het afmaken was...ik ga me diep schamen.

2 comments:

Bedz said...

Ik blijf het bijzonder vinden om te zien hoe succesvol creatief een mens kan zijn! Top Yvon!

knittingajour said...

wahh! Goed kado van je zus!