Wednesday, October 11, 2006

Magische bol ruil

Een leuke eigen swap/ruil, zonder de extreme verzendkosten naar het buitenland,dat leek een aantal Nederlandse Stitch 'n Bitchers wel wat.
We doen een blinde ruil op basis van 1 bol garen, die je volstopt met kleine creatieve kadootjes die de ontvanger dan tegenkomt terwijl hij/zij breit met de bol. Mooie knoopjes, leuke stekenmarkeerders, bandjes applicaties, kleine tooltjes, alles kan en mag zolang er maar binnen een maximum bedrag gebleven wordt en minimaal 6 verrassinkjes in de bol zitten. Niet beperkt tot bloggers maar liefst wel mensen die hun interesses online kunnen zetten/ SnBgroepen bezoeken. Er is nog ruimte voor deelnemers

4 comments:

knittingajour said...

Hi, Mooie buttons! Dank voor het maken! En je dingt nu ook mee naar mijn sokkengaren, maar ik zeg nog niets natuurlijk...
EN hier een link naar de peru-muts waar we het gisteren over hadden: http://knittingajour.blogspot.com/2005_09_01_knittingajour_archive.html .

nrrdgrrl said...

soms... heeeeeeel soms... is het een klein beetje jammer om verhuisd te zijn. ik zou onmiddellijk meegedaan hebben, maar voldoe niet meer aan de basisvoorwaarde :)
briljant plan, hulde dat je het hebt doorgezet.

Breien in Lansingerland said...

Hallo Yvon,

Kim nam contact met me op, om een patroon voor jou te testen. Email me even met meer informatie asjeblieft.

Ik heb ook wel interesse om mee te doen in de swap :-)

Liefs, Bianca
becker_info@Planet.nl

Storm op Zolder said...

@Bianca, Kim was te snel, tis niet meer nodig! Er zijn 2 testbreiers bezig nu. Je bent desalnietemin van harte welkom bij de magischebolruil!

@nrrdgrrl, wat mij betreft doe je gewoon ook me maar je schreef zelf al eens over onbetrouwbarew posterijen??

@ ajour, tnx voor de link, de muts is bijna af!