Friday, March 09, 2007

Indigoede vrijdag

Op de dag dat ik door een wildvreemde in mijn gezicht gemept werd en door de schrik van m'n dochter daarvan m'n sleutels in de auto opsloot waarna ik eerst een uur op de ANWB en daarna een uur op de politie mocht wachten, lijkt het me een goed idee de dag positiever af te sluiten met de trekking vd prijsvraag!

Ik twijfelde tussen In-jeans en Indigoed, het wordt de laatste!

Dus zusje Ajour kan een streng tegemoed zien voor het vinden van dé naam (je adres ontfrutsel ik je zus wel ;-) ) en de random number generator koos de 7e reactie als winnaar van de loterij, dus Tijm, jij krijgt er ook 1 (mag ik je adres??).

Om mezelf op te vrolijken nog dit onmogelijke filmpje. Erg grappig.On the day I got slapped in the face by a total stranger, which made my daughter cry, made me run out of the car to comfort her and then lock my keys in the car. Resulting in waiting for the autoclub for an hour and waiting for the police for another hour after that. The only way to give a positive note to this day is to anounce the winners of the contest.

I was in doubt for a long time between In-jeans and Indigoed, I eventually chose the latter.

So Ajours sister, 1 skein is coming your way and the random number generator chose the 7th reaction as the lottery winner, so Tijm, you get one too.

6 comments:

Jon said...

Ok, jouw dag was er echt 1 om heel snel te vergeten! 'k Ben wel benieuwd waar je die klap nou aan te danken had... arm midimensje!
Wat een heerlijk maf filmpje, leuk genoeg om me te verzoenen met het feit dat ik helaas geen warme voeten zal krijgen .... jammer, maar van harte gefeliciteerd met INDIGOED!

anneke said...

van harte gefeliciteerd met indigoed en de prijswinnaars ook.wat zal midimens geschrokken zijn van die klap en jij ook hoop dat je er niet te veel last van hebt

Tijm said...

Allereerst schrok ik erg van je verhaal. Wat erg voor je lieve kind en voor jezelf. Wat vreselijk om dit mee te maken en wat goed dat je het zo positief hebt omgebogen.
Al serieus verder lezend zag ik op eens dat ik een prijs gewonnen had!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik sprong op en juichde luid en kon nog maar net de laptop van zijn val redden.
O wat ontzettend ontzettend leuk want ik win nooit wat en dan ook nog zo'n mooie prijs!!!
Mijn dag en weekend kan helemaal niet meer stuk!!!!!
Hartelijk dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kun je een mail sturen naar www.tijm@hotmail.com dan stuur ik je mijn adres terug.

odette said...

Jeetje een klap in je gezicht van een vreemde is niet niks. Kan me voorstellen dat jullie erg schrokken en jezelf buiten de auto sloten. Wat zijn er toch een rare mensen op de wereld......je slaat toch niet zomaar iemand.
Veel succes met Indigoed.

Annemarie said...

tjemig, wat belachelijk nou weer...
mijn hubbie kreeg vorige week ook zomaar twee klappen op zijn oog in de bus. van een rotterdammer, dus als jouw idioot een amsterdammer was dan hebben we in elk geval de schrale troost dat de wereld weer in balans is...
goeie naam trouwens!

zusjeajour said...

Wat een rare wereld toch af en toe. Hopelijk de schrik te boven gekomen en buiten de nare ervaring om geen letsel overgehouden?

Wat een verassing! Ik heb gewonnen! Ook ik win nooit wat, dus hier in het zusjeshuis veel plezier. Wat een eer om de naam te hebben bedacht voor nu al mooie nieuwe lijn. Het grappige is dat ik net bij storm op zolder de korte elastieken sokkenrondbreinaald ging bestellen, dus mijn adres vind je ook op het bestellingsformulier.
Nu moet mijn kiri shawl van het kant gewicht bfl roosmarijn (dat breit lekker!)maar even in de wachtkamer!