Thursday, September 20, 2007

Oeps, ik doe het weer.

Herinner je je deze nog?
Onkruid en Roos hebben weer een nieuwe opdracht voor Storm op Zolder. Te verleidelijk om te weerstaan. Te leuk om te laten lopen. Teveel ideeën in mijn hoofd. Te druk om te slapen. Te weinig tijd om adem te halen. Teveel boodschappentassen in mijn huis vanaf morgen....en dat moeten dan 2 jassen worden....

De opdracht linkt toevalligerwijs wel 2 stromingen in mijn leven. Het hart in het logo van de boodschappentassen valt naadloos samen met het thema van mijn theoretische onderwijstaak van deze week. Het hart van de zaak.
Zou ik nu van moeheid de aorta en het pericard gaan uittekenen op de jassen? Of zou ik mijn anatomieboek gaan verknippen tot patroondelen (Beter van niet, studieboeken kosten VEEL geld tegenwoordig).

Dat alles nog los van het uitgerukte hart door weer een andere invulling van mijn vrije tijd....op mijn hart getrapt, auw!

2 comments:

Tijm said...

HARTstikke leuk zo'n opdracht, ik gun hem je van HARTe en werk er met HARTelust aan!
Maar HARTverscheurend is het wel, zoveel drukte,ook al zijn het allemaal HARTstikke leuke dingen om te doen.
Mijn HARTekreet naar jou is dan ook: Denk goed om jezelf!

HARTelijke groet van Tijm

Monique said...

Wat hebben onkruid en roos een leuk bedrijf. En leuke klusjes. De W's waren 3D, de tassen gelukkig niet. Dat scheelt een sneeuwstorm op je balkon. Misschien kleurkopien en er op strijken?

Ben je op je hart getrapt of is het een 'ver'spreking???