Monday, November 05, 2007

dé dag.

That just about sums it up I think.

Dankjewel Lies (die de foto nam) Ineke (die erop staat) Niek (die net weg was...en niet blogt...toch?) en mijn eigen lieve mama (die net als ik blij is dat ze niet op de foto hoeft) voor de hulp!
De dame op de foto kocht deze roze sockblockers* en een streng rode sokkenwol naar het schijnt. Ik miste het want ik was net even zelf op sluiptocht, zoekende naar blauwegrijze Kauni. Mijn geweldige hulpverkoopsters hielden haar bezoek geheim tot ik de foto in mijn mailbox vond.

Heerlijke dag, veel mensen gezien, veel gepraat & verkocht, nauwelijks iets gekocht voor mezelf (de Kauni, 2 setjes naalden en 1 boek). Vol inspiratie op naar de volgende keer.

Maar eerst even naar de Rijswijkse Handwerk & Wolbeurs waarvoor ik me nu alvast aan het wapenen** ben...

* óf Deb Stoller is heel klein met grote voeten óf ze heeft een breiende vriend die van roze houdt....de blockers op de foto gaan tot maat 44.

**wapenen in de zin van de juiste kleding....met alvast een flink aantal antwoorden op de domme vragen die ik er, wegens samenvallen met het creaweekend (knipperdeknip), verwacht.

12 comments:

dagmar said...

Oh wow... HET brei-opperhoofd op DE dag bij jouw kraam (DE kraam dus :-))
Ik kon er niet bij zijn, maar die foto geeft een geweldige indruk!

groeten,

Dagmar

Breibeest said...

Woooo... Debbie Stoller koopt Storm op Zolder! Geweldig! Verder ook nog een goeie verkoop gehad?

Enne, ik heb ook Kauni gekocht :-) en uiteraard heel erg genoten van de spinworkshop. Ik ga NU de streng BFL lontwol opspinnen.

knittingajour said...

Wow, Topfoto!

maar... "domme" vragen bestaan toch niet?
Of begrijp ik iets niet?

Tijm said...

Stoer zeg, het brei-icoon in je kraam!!Maar dat valt te verwachten dar je geweldig garen en zo hebt!
Succes op de volgende beurs.

Lies said...

...Ze heeft maatje 38, schat ik.
Maar wel alle sockblockers werden bekeken, (je ziet Ineke ze nog terughangen op de foto)
Het was een topdag!

Anonymous said...

wat een stiekemerds he, niks vertellen ... ik twijfel nog over Rijswijk, het is niet om de hoek en erg, erg crea. en geloof me, domme vragen bestaan. satéprikkers ook.

marion said...

mmmm geweldige foto...maar wat zijn sockblokkers...........

LANE said...

Voor mij was het verf het zelf pakket dat ik bij je kocht het toppunt van de dag!
Koolaid here I come !

Monique said...

Zo, da's een fijne foto!!

Ik heb vanavond alweer locale SnB avond en dan ga ik bij Dutch Knitting Kitten zien hoe jouw sideways sok er uit gaat zien in het echt. Ze was al druk aan het breien in de auto, op de terugweg.

Vind je de Kauni niet te ruw of ga je het nog vervilten? Welke kleur (combi) heb je gekocht. Uiteindelijk heb ik die juist niet gekocht om dat het niet zo lekker aanvoelde en ben voor de Alpaca/Drops gegaan.
Nooit geweten dat het zo druk is met beurzen. SUxxes!

Annemarie said...

toffe foto!
ik wilde je nog even bedanken voor de spintol die ik hier won (en de les natuurlijk van jou en constance)! ik wist niet goed of ik het leuk zou vinden, maar toen het kwartje eenmaal viel en het makkelijker ging begreep ik wat er zo rustgevend en verslavend aan is... ga zeker nog meer experimenteren!

Esther said...

Grappig... ben als startende breier ook naar DE dag geweest. Miriam (de speedknitster) heeft me wat dingen uitgelegd. Daar heb ik haar en de mensen om haar heen op de foto gezet met een blonde vrouw die blijkbaar nogal populair was.. wist ik veel... dat was dus Debbie Stoller! Ik had juist gehoopt dat ik Yvon van Storm op Zolder eens 'live' zou mogen zien: zo'n inspirerende winkel -en weblog..! Heb wel een mooie streng sokkenwol en een paar grappige houten breipennen gekocht bij je man, maar jij was bij een workshop. Zo zie je maar... ;-)

Jolanda said...

Ik kan niet wachten tot volgend jaar! Bedankt voor al het moois wat je tot nu toe hebt gemaakt.