Wednesday, October 22, 2008

Het plot verdikt zich.

Nadat er heel veel lieve mensen druk zochten naar slaapplaats in Hoorn vonden we er een aantal. 1 ervan matchte ook goed met de medestudente waarmee ik inmiddels een ruil overeen was gekomen. Zij zou naar mijn plek in Hoorn met een veilige slaapplek, ik zou dan naar haar stageplek in Hardinxveld kunnen. Nog steeds niet om de hoek maar wel haalbaar vanuit huis.

We melden dit netjes op school bij de juiste afdeling. Afdeling reageert maar kan nog niet bevestigen omdat er nog volop geruild wordt.
We zijn blij met een reactie, want die kregen we niet op mijn bezwaar tegen de plaatsing in Hoorn.

Een ruime week later, vanaf het begin van de herfstvakantie beginnen er bij diverse studiegenoten bevestingsbrieven op de mat te vallen. Mijn ruilgenootje krijgt een bevestiging voor haar plek in Hardinxveld. Iemand anders krijgt een bevestiging voor Hoorn in plaats van de plek in Den Helder waar ze eerder geplaatst was. Weer een ander mag van Castricum naar Den Helder. Ehm....huh?!

En ik wacht al 5 dagen bij de brievenbus op nieuws.... en met mij nog een flink aantal mensen naar ik begrijp.

Het wordt vast Delfzijl.....of Maastricht, denk je niet?

6 comments:

Jolanda said...

Rotterdam! Ik hoop voor je op snelle maar zeker ook goede berichten.
Ik zal voor je duimen

Marrigje said...

Texel denk ik :o))

Ik hoop bij je in de buurt. Maar met deze berichten vrees ik het ergste.

yvonnep said...

Rotterdam. Dat blijf ik ook denken en hopen en daar blijf ik voor duimen. Bij jouw opleiding ben je zeker de enige met een gezin en kinderen en zo voort?!

Storm op Zolder said...

@naamgenoot: op de opleiding niet, in mijn jaar wel.

Danielle said...

...en ik vraag me dan af waar die studenten uit Amsterdam stage gaan lopen? Oké, domme vraag, omgeving Rotterdam natuurlijk...

Tijm said...

Ik word soms zo mooi van de organisatie van de diverse scholen.Nu blijkt alweer dat ze de dingen weer danig aan het door elkaar halen zijn. En mijn ervaring is, dat als je daar tegenin gaat, dat ze het ontkennen en nog burocratischer worden.
Zo ontzettend stom!!

Ik duim dat het uiteindelijk goed gaat komen. Anders maar hogerop naar Vertrowuenspersoon, bestuur of Raad van toezicht!