Monday, February 12, 2007

Adrenaline

Oef, oude huizen, dunne muren maar stevige plafonds & vloeren. Met als gevolg dat na maanden van restauratie nu het precies-even-hoog-en-schril-als-midimens gillende buurjongentje m'n adrenaline niveau doet pieken terwijl m'n eigen dochterlief allang zoet in dromenland vertoeft 2 verdiepingen hoger. Iets meer op de babyfoon vertrouwen...en minder op mijn eigen oren.

Tel daarbij op 2 invaljuffen in 1 week bij maximens in de klas...met als direct gevolg een oververmoeid jongetje door teveel prikkels, dat van een klimrek stort op zijn gezicht en invaljuf die mama's telefoonnummer niet kan vinden in een haar onbekende klas, waardoor het bloedende jongetje te slapen wordt gelegd in de poppenhoek. Oplossing: de geboorte van het mama's-telefoonnummershirt-voor-invaljuffen.
Het helpt natuurlijk niet dat het adrenaline niveau in het bloed al verhoogd was van de beursvoorbereidingstress. Klaar met verven! Nog net niet met labelen. De serie van dit weekend, vooral lentekleuren in de hoop dat het dat snel wordt, moet nog. Nog wat laatste patronen uitwerken, wat maaksels afmaken en dan flink inpakken. Oa. dit in 10 vouddit in 5 vouden dit...weliswaar niet ingepakt en niet te koop.
...de muts wél, want die hoort bijjas nummer 1 van de nieuwe afdeling van Storm op Zolder waarover meer na de beurs.

12 comments:

knittingajour said...

whaa, arme maximens, arme mama.. Wat een gedoe... Muts is PRACHTIG net als jasje, en minimens natuurlijk helemaal! Morgen labels mee, alles 'sal reg kome'!

Tijm said...

Meid wat rot allemaal, ikkan me het zo voorstellen dat je dan wel eens uit elkaar wilt ploffen.

Ik zal aan je denken de komende dagen en hoop dat alles van een leien dakje zal gaan.
Buurkind wat aangepakt gaat worden en gaat slapen, kind die zijn eigen juf weer heeft en wikkels welke snel willen wikkelen!!!!

Tot zaterdag.

Petrouchka said...

Ohh Yvon ...
Ik heb nog vaak aan je gedacht deze dagen ..
Wat een juf zeg , arm maximens ....
Super foto's !!!enne die schaapjes ...ben er helemaal weg van .(zie ik juist dat het centimeters zijn ?)
Hoop nu maar dat die griep hier wegwaait ..en ik gewoon naar Zwolle kan dit weekend ...!!
Ik wens je een mooi , druk weekend , met een mooi verkoopresultaat.

Fleur said...

Ik begin het bijna erg te vinden dat ik bovenop een Zwitserse Alp woon en niet naar de Handwerkbeurs kan gaan......
Succes!!!

Anonymous said...

Nog 2 nachtjes slapen en dan kan je naar Zwolle.
Ik hoop dat je zeer goed verkoopt!!

Groeten van Tijm

Saskia said...

ik heb gisteren niet zo veel met je gepraat en wilde nog even zeggen dat ik je wolletjes prachtig vind. Heel veel succes op de beurs en beterschap! (volgende keer mag je me even uitleggen hoe je dat jackje hebt 'gepimpt', ik heb ook nog een saaie liggen en kon niks bedenken...)

Haakpoes said...

Hai Yvon,
Wat is dat jasje COOL geworden!
Ik heb een link naar je winkel op mijn blog gezet. Veel succes in Zwolle! En beterschap...
Deirdre

knittingajour said...

http://bp1.blogger.com/_2h4H1HvZKGE/Rc3dtsGsTLI/AAAAAAAAAFU/yoB8fLzCNbg/s1600-h/tast61.JPG , kijk even op dit plaatje, mooi! En ze heeft ook een blog.

anneke said...

hallo ik was vanmiddag bij jou op de beurs in zwolle waar de korte rondbreinaalden al uitverkocht waren ik moest maar even maillen zei je dus bij deze als er weer voorraad is hou ik mij van harte aanbevolen

yvonnep said...

Mens, mens, mens...wat een toestanden. Nou, aan alle kleurtjes te zien kom ik morgen fijn even bij je langs. Het voorjaar is bij jou te koop.

Arja said...

dolle boel in Zwolle, ik spotte naast je kraam zomaar een bak met wol + minimens. volgende keer een mini-stormopzolder shirtje? de 22 uur die ik van je kocht is prachtig, de stitchmarkers worden sieraden en de kaarten zijn echt een mooi cadeau.

Elly said...

Dat jasje is gaaf , leuk he spijkerjacks oppimpen , hier al jaren geliefd opgepimpte jassen van mama ( en die verkopen heeeeeeel goed ;-))