Sunday, February 18, 2007

Zwollywood™™

ondertitel: "Geez, I am famous"

Terwijl ik wacht op Bezorgbubbie, de accountant van dienst zijn werk doet (waarom heb je 10 bollen alpaca gekocht?....omdat ik er 21 uur tegenaan heb staan kijken schat) en de kleine mensen™ begonnen zijn aan de 1e nacht weer in eigen bed, probeer ik te bedenken wát ik nu eigenlijk wil schrijven.

Over dat ik ziek begon en nu helemaal beter en energiek ben, door al die leuke opmerkingen, alle reacties van mensen die dit hier schijnbaar toch lezen en dat ik toch echt een beter inkoopbeleid moet gaan aanleren (kunt u zeggen RONDBREINAALDEN en geeeeeeeeeeeeeeeeeen schaaprolmaatjes?)

Maar dan bedenk ik dat ik nog geen foto heb om te plaatsen omdat de camera nog diep weg ligt, ik tril wegens nog steeds geen Bezorgbubbie (oh wacht, daar komt ie net) en besluit ik dat dit toch later meer wordt.

Ik kan natuurlijk niet gaan eten alvorens Arja te melden dat ik nu toch echt satéstokjes ga leegkluiven (5!) om er vervolgens mee te gaan breien, met alle 5 tegelijk onder de arm...toch Puk? Maar ik hoop ten zeerste dat er geen geitenHAAAAAAAAAAAAAR in mijn saté zit, al is het stukken zachter dan mijn prikwol ;-)

7 comments:

Marijna said...

Gohhh wat leuk je in het echies ontmoet te hebben. Was vandaag bij je en ik wilde wel alledrie de patroontjes hebben! Hebberig hé! Maar ze zijn echt heel leuk. Vlgende keer kom ik niet op zondag, want je was al door het meeste garen heen. Prachtige wolletjes heb je te koop. (heb ik genoeg geschreven?) LOL Een blog lezer die vanaf nu regelmatig aan je zal schrijven.

Anonymous said...

Het is gelukt! Ben je al je kilometers kwijt geraakt?
Je roem streeft je vooruit!
Well done.
Nu is het tijd om uit te rusten, bij te komen en ... na te genieten.

Monique B. te B. ;-)

Petrouchka said...

Lieve Yvon ...
Nu eerst bijkomen en zien dat je die ziektekiemen echt kwijt raakt .
Mij is het jammer genoeg niet gelukt naar Zwolle te reizen ...en ik was zo nieuwsgierig .
Volgende keer nieuwe poging ...
Maarrr ik heb wel interesse in de schaapjescentimeter !!

Ben trouwens nu wel heel benieuwd naar al het nieuws wat eraan komt ....

Groetjes , Petrous

Anonymous said...

Ha Yvon,

Je betn zeker beroemd!!!Heel veel mensen in de breiwereld kennen je omdat je ontzettend mooi spul verkoopt en omdat je zo herkenbaar en leuk schrijft op je blog.
Hoop je gauw weer eens te ontmoeten en dan eens samen tijd hebben om te kletsen.

Heb ik wat gemist? Welke patronen bedoelt Marijna??

Vr.gr. tijm.blogspot.com

Elly said...

Het was leuk in Zwolle, heb best veel grappige dinge gezien en vond het leuk jouw weer eens te zien en Indigo eens in het echie te bekijken ;-))

Serena said...

Schaaprolmaatjes? Die heb ik niet gezien, dat had mij wel wat geleken. Gewoon afgeleid door de mooie wolletjes denk ik. Het miniscule elastische rondbreinaaldje is een goede koop geweest, dat breit lekker zeg, niet goedkoop, wel goed!

Marijna said...

Hihihi, Tijm. Ik kreeg bij de wol 3 patroontjes. Eén van de elfensokjes, babysokjes en de entrelac sokjes. Volgens mij staan ze ook op je blog hé Yvon?