Wednesday, April 04, 2007

3

Je zou het niet zeggen zo. Ze is alweer een week 3 jaar. Wijs genoeg voor 4 jaar, mischien wel 5 ook. Klein genoeg voor een middagdut van een uur of 3...nu haar kleine broer nog.You couldn't tell by looking at these pictures but she's been 3 years old for a week now. Wise enough to be 4 or 5 maybe. Tired enough to sleep for 3 hours every afternoon. Now if only her little brother would too.

4 comments:

Lies said...

Gefeliciteerd! ze is schattig klein en groot tegelijk.

Marijna said...

Gefeliciteerd met je dochter. Ze lijken zo groot, maar ook erg klein. Lief plaatje!

froukje said...

Wat heerlijk zulke foto's, zo lekker ontspannend! Prachtig!

froukje said...

Beste Yvonne,
ik heb het al op mijn blog gejubeld, maar nu op de jouwe: heel erg hartelijk bedankt voor de prachtige magische bol die ik van je heb gekregen. Bij het afwinden kreeg ik het steeds weer helemaal te kwaad bij alle leuke en mooie en weloverdachte kadootjes die je er in had gewikkeld. Had steeds het idee dat de bol niet bij mij had moeten zijn, ben ik niet waard. En dan in mijn vel knijpen: is echt, heb jij gekregen! Ik heb vandaag al mijn naaldjes in het etui zitten doen, en al mijn andere breidingetjes. Ik ben er zo blij mee!
Dank je wel voor al je moeite, lieve dingetjes, creativiteit en liefde. (zwaar woord ik weet het, maar zo voelt het). Alle kraaltjes zitten al op het begin van je wol, ik ga breien. En ik hoop in de komede maanden in het echt met je kennis te maken, dan krijg je de grootste knuffel ooit van mij!
Liefs van Froukje