Sunday, April 22, 2007

spoedje

Soms is het fijn om dicht te zijn. In de weken dat de winkel gesloten is geweest heb ik alle bestellingen, uitgezonderd de 2 nu op mijn naaitafel, de deur uit gewerkt, het huis opgeruimd (hopeloze zaak met 3 onder 5) , geschilderd, boekenkast gebouwd, alles dat van de muur viel er weer op gehangen en beeeeeeeeeergen was weggewerkt. Toen lieve Ajour afgelopen dinsdag een spoedopdracht in mijn schoot dropte was ik dan ook meteen enthousiast. Onkruid & Roos hadden vóór as. dinsdag 30 rugstukken voor schooljeugd nodig waarmee ze een belangrijk dier uit de 150jarige geschiedenis van Diergaarde Blijdorp kunnen uitbeelden tijdens de feestelijke opening van het jubileumjaar door de Koningin herself. Ajour achte me iets geschikter voor deze opdracht dan zichzelf (netjes verwoord toch P.?) en ik was inderdaad meteen vol inspiratie. 4 avonden van 7 uur lang werkte ik eraan en vanmiddag, op tijd voor de generale repetitie kon ik ze in Blijdorp droppen bij de zeer enthousiaste kinderen & de organiserende dames.
Alles paste en werd uitgebreide getest.
Enige "nadeel" al pratende met de dames Onkruid & Roos & de verteller van het verhaal rond de opening, kwamen we tot een nieuw onderdeel van de opdracht....vanavond maak ik een boom-hoed voor de verteller en hoop dat er as. dinsdag iets van al deze inspanning op (regionale?) televisie terug te zien zal zijn.

7 comments:

Lies said...

Joh! wat ontzettend leuk!

Lie(f)s

Tijm said...

Enorm knap van je dat je in zo'n korte tijd zoveel werk verzet en dan ok met die 3 kleintjes erbij. Maar daaraan zie je wel de kunstenaar.................geinspireerd doorgaan.

knittingajour said...

yeah!Goed gelukt, ga morgen tv kijken en hoop je 'savonds te zien (en idd goed verwoord)

Anonymous said...

Spoed opdracht succesvol vervuld. De namen lezend zie ik de beesten voor me: Ramon, de bul die vrijend aan z'n einde kwam. Xara, de perfecte moederaap met 1 poot minder. De kinderen, die de namen dragen zullen veel aandacht krijgen.
Constance

Petrouchka said...

Jaaa , ik heb je hessen gezien op tv!!
Bij Boulevard was het , in beeld samen met de koningin ...

Groetjes , Petrouchka

PapaStorm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Storm op Zolder said...

http://www.ad.nl/rotterdam/stad/article1314090.ece