Sunday, April 29, 2007

Jaloers

het resultaat van mijn "standaard recept" voor een verzadigde regenboog in een andere verfomgeving. (nog) Intens(er) en iets dieper van toon...waarschijnlijk door een hoger ijzergehalte in het water...ik wil ook meer ijzer in m'n kraanwater! gelukkig is veel lood ook een beetje nuttig ;-)

7 comments:

Tijm said...

ons alvast weer lekker maken voor de verkoop op 3-11!!??

Anonymous said...

wow wat mooi die regenboog. Kun je geen ijzer toevoegen aan het water. Ik heb nog staalpillen liggen ;-) Ik zag in een eerder post weer een elfensokje van je staan. Ik weet nu waar ik je sokkenwol voor ga gebruiken: elfensokken voor Sid!

tabitha

Storm op Zolder said...

@ Tijm, nee joh, dan is dit allang weer op! Ik verwacht ze voor het weekend toch wel op de site te hebben. Hopelijk zijn ze na het weekend dan ook weer op ;-)

@ Tabitha, zou het helpen denk je, een flesje Floradix erdoor? Ik ga vanaf nu met een jerrycan het land door om overal water te proberen ;-)

Marijna said...

Mooie wolletjes!!!!

Tienne mv Merel said...

Wat is die regenboog leuk zeg! Toch jammer dat ik niet kan breien ;-)

Sandra Robben said...

Je kunt ook kijken of er in de vakantietijd iemand langs Spa (Belgie) komt, daar heb je openbare kraantjes waar je het bronwater kunt tappen. Het is zo ijzerhoudend dat als je het even laat staan er een roestig bodempje onderin je bekertje staat. Dit uit eigen ervaring. Succes met de ververij, de kleuren zijn schitterend.

Petrouchka said...

Hoi Yvon ,

Kom maar langs!!
Wij hebben grondwater aan laten boren om mee te wassen , wc-door te spoelen , sproeien (geen drinkwater verspinning meer ) en er zit echt een megagehalte aan ijzer in ..
Nu zijn we bezig met een filtersysteem dmv schelpengrit , maar uit de grond komt echt ijzerwater ...je ruikt het zelfs !
Groetjes , Petrouchka