Monday, August 20, 2007

bloemetjes

Tsja, je moet wat, fruitbomen mag je nu niet verpoten, dus tot november is dit de beplanting van ons dak.Malus Jonagold/Elstar, Lei Appelboom, u beter bekend als minimens.

Pyrus Conference, Lei perenboom, ook wel midimens.

Kamperfoelie....zo goed is m'n Latijn nog niet. Ze bloeit rood-paars met wit.

"Anna Susanna, doepie doepie doe" (aldus midimens), Suzanne met de mooie ogen. Die ook best heel goed klimmen kan met die mooie ogen.

Ik vergeet nog: Lieve Monique "tagged"-e me met zo'n Rockin' Bloggergirl award. Dankjewel Niekie! Maar ehm, ik ben niet zo van de kettingen zonder doel dus vind je het heel erg als ik hem niet weer nog meer verspreid? Voor je het weet liggen er 500 paar sokken in je brievenbus en die brei ik liever zelf ;-)

6 comments:

Tijm said...

Deze fruiboompjes zijn ook een lust om te zien!

Monique said...

Die fruitboompjes kan je altijd wel planten en laten groeien!!!! Af en toe even snoeien aan de bovenkant en uiteinden (haren en nagels) dan doen ze het prima.

Doorgeven is niet erg, Rockin' Girl. Het is meer een compliment, dan een kettingbrief (al snap ik je vergelijking).

Anonymous said...

Hoi,

Volgens mij heb je prachtige houten breinaalden gemaakt.

gr. en sukses met alle bezigheden.

Yvonne Boonstra

klasina said...

Kamperfoelie, dat ruikt heeeerlijk. Heb er een poosje geleden zeep van gemaakt (van kamperfoelie extract dan), zalig!

En mooie fruitbomen hoor! Ik wil groenten kweken in onze nieuwe tuin, maar ik kan natuurlijk Nova ook voor een stukje ingraven en hopen dat ze gaat bloeien ;-)

Storm op Zolder said...

@Klasina zeep-zeep (als in loog & vet=zeep) of glycerinezeep (melt & pour)? Grappig, hebben we afzonderlijk van elkaar dezelfde vrijetijdsbesteding ontwikkeld ;-) De kamperfoelies (2 tot nu toe, 1 gele, 1 rode) staan er voor precies dat doel, om gedroogd in zeep van de 1e soort terecht te komen.

klasina said...

Ja zeep-zeep, dus loog en vet. Zeer therapeutisch! En die kamperfoelie geur zorgde ervoor dat ik het wel op wilde eten :o) Goed idee, wij hebben straks vast ook wel ergens plaats voor zo'n mooie plant!