Sunday, November 12, 2006

Stress

Een heel erg volle klos hemelsblauw met vergrijsd lila en een enkel glaskraaltje, vers van het wiel. Bio-merino uieraard, met verrassend veel glans voor 100% merino. Waarschijnlijk 1 van de laatste strengen die mee kan naar de SnBdag. Al denk ik dat deze tussen alle voorbereidingen door ook nog wel af raakt. Als ik tenminste een betere dag heb dan vandaag wat betreft spinnen van dunne garens. De draad bleef maar knappen met naarstig gezoek naar het beginnetje als gevolg. Ter indicatie, de naald is 2mm dus ik heb nog wat meters te gaan voor de klos gevuld is.
Gelukkig is er eerst ook vooral tijd voor dit.

5 comments:

Tijm said...

Ik kom zeker bij je langs zaterdag!!!
Wil jou en je mooie spullen graag zien

Klaasje said...

Als die cakejes net zo lekker waren als mijn cake dan zeker mmmmmm :) Maar eh, wat een leuke gekleurde cupcake-dingetjes!!! (en ik kijk óók altijd zo naar cakejes :)

Storm op Zolder said...

@klaasje: stuur je schoonmama snel even langs AH, daar liggen er misschien nog een paar (vorige week in aanbieding), ze zijn van siliconen dus eeuwig herbruikbaar.
Enne, ze waren heeeeeerlijk, aardbeienmuffins

Klaasje said...

Mijn schoonmama is niet zo snel, maar ik zal mijn schoonpapa zeker even vragen. Die doet toch al daar de boodschappen volgens mij. Ik zag ze net in de (digitale) folder van Xenos staan maar die waren van papier, tnx.

Berthi said...

Ik hoop je zaterdag te zien en hoop tijd te hebben om al je mooie spullen te bewonderen.